DKK 0,000
X
Your order
Delivery: Free!
Total: DKK 0,00

Cloud Kitchen persondatapolitik

 

Introduktion

Hos cloud-kitchen.dk passer vi godt på dine data og deler dem aldrig med andre, med mindre, du har givet os lov, eller der er et retligt grundlag for behandlingen af dine persondata. Vi bruger udelukkende dine data til at give dig den bedste og mest relevante købsoplevelse. 

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles data ved hjælp af cookies, skal du klikke på knappen “Nej tak til cookies”. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til cookies ved hjælp af knappen “Tilbagekald samtykke”.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Du kan også slette dem via. denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der omfatter:

  • Google Analytics
  • Google AdWords
  • Facebook

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker hvis du benytter shoppen, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller registrerer en profil.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Navn, adresse, telefon, e-mail, et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at levere de produkter du har købt, sende ordre mails eller fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

I forbindelse med dit køb opgiver du dine kortoplysninger. Vi opbevare ikke de fulde kortoplysninger. Hvis du vælger at gemme dine kortoplysninger til fremtidige betalinger, bliver disse oplysninger opbevaret og behandlet hos betalingsbehandleren, Stripe – 510 Townsend Street – San Francisco, CA 94103, USA – Attention: Stripe Legal.

Dine stamdata, ordrehistorik gemmes i vores database med et unikt KundeID. Dette bliver lagret hos Hetzner i Tyskland, og kun særligt betroede medarbejdere og vores databehandler CPH digital ApS har adgang til databasen.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@cloud-kitchen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Google Analytics

Vi anvender Google Analytics, som sætter cookies til at samle statistik om brugen – men ikke om brugerne.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043
USA

Facebook

Vi benytter facebook cookies i forbindelse med markedsføring til dem der besøger vores side.

Facebook Ireland Ltd.
4 Grand Canal Square
Grand Canal Harbour
Dublin 2, Irland

Stripe

Vi benytter Stripe til behandling af dine betalinger, hvorfor dine betalingsoplysninger bliver sendt til Stripe via. en krypteret forbindelse.

Stripe
510 Townsend Street
San Francisco, CA 94103, USA
Attention: Stripe Legal

Hetzner

Webside og database med kundedata hostes hos Hetzner i Tyskland.

Hetzner Online GmbH
Industriestr. 25
91710 Gunzenhausen
Germany

CPH digital

CPH digital ApS er teknisk underleverandør og databehandler.

CPH digital ApS
Østergade 17, 2.
1100 København K
Telefon: +4526743204
Email: info@cphdigital.dk
CVR: DK33586752

Websitet ejes og publiceres af:

Nordic Hospitality Partners Denmark A/S
Gammel Strand 40 2,
1202 København K

Telefon: +45 82 82 60 00
Email: booking@nohopartners.dk
CVR: 39427958